Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

OmniCas

no cure no pay incasso en juridisch adviesConcordiastraat 14
4811NA Breda

Telefoon:

076-5205292

Fax:

076-5207630

E-mail:

Website:

http://www.omnicas.net

KvK:

20107393


Specialiteiten:
No cure no pay incasso, pré incasso, gerechtelijke incasso, debiteurenbeheer en debiteurenbeleid.

Bedrijfsomschrijving:
OmniCas is een kundig en toonaangevend incasso en juridisch advies bureau, dat werkt op basis van no cure no pay. Een loyale solide partner in debiteurenbeleid, die zorgt voor de incasso van moeilijk inbare vorderingen.

Bedrijfsgeschiedenis:
OmniCas is in 2008 opgericht en voortgekomen uit moederbedrijf MediCas Medisch Incassobureau.

Foto's


Bedrijfsfoto OmniCas

Social Media

OmniCas is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies


Dit bureau pakte onze niet betalende debiteuren op een zeer vakkundige wijze aan. We kregen zelfs een compliment van een van onze klanten. Het was een kleine computershop die zelf ook te maken had met veel achterstand van betalingen van hun eigen klanten. Dat was ook de reden waarom ze ons vaak veel te laat betaalden. Het mooiste van deze zaak is dat ze nu zelf ook klant geworden zijn bij Omnicas. Nou beter kun je het niet doen volgens mij.
door: Fred op 13/9/14


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.